Constructie

Voor onze opdrachtgevers zijn wij al jaren een betrouwbare toeleverancier met een breed aanbod aan bewerkingen. Onze uitgebreide werkplaats en onze vakkundige mensen zijn in staat om elke bewerking aan staal, roestvaststaal of aluminium te kunnen uitvoeren. Als opdrachtgever kunt u daarom maximaal profiteren van onze kennis en ervaring.


Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bewerken van diverse metaalconstructies voor een groot aantal verschillende opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches, waaronder o.a automotive, aerospace, machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie en interieurbouw.


Onze flexibele en veelzijdige organisatie maakt het mogelijk om uw ontwerp van ontwerpfase tot eindproduct te realiseren. Naast enkele eigen producten produceren wij voornamelijk klantspecifieke idee├źn en ontwerpen, maatwerk dus. Vakmanschap, flexibiliteit en kennis zijn de kenmerken van ons bedrijf.


Bent u geïnteresseerd in licht constructiewerk of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

productfotos